Εκθεσεις

No upcoming events!

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2021
31
October

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2021

Η Αυτοκίνηση 2021, η σημαντικότερη Έκθεση Aυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 31 Οκτωβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας, Metropolitan expo.

Διαβαστε Περισσοτερα
13
November

Marathon Expo 2021

Η έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας. Η έκθεση που καθορίζει τις εξελίξεις στον κλάδο του αθλητισμού και του fitness στην Ελλάδα!

Διαβαστε Περισσοτερα
ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019
17
November

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019

Πρόκειται για την έκθεση που αποτελεί την ισχυρότερη και πλέον εξειδικευμένη στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα με διεθνή πρότυπα. Στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019 αναμένεται να παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις από τον τομέα της μηχανοκίνησης σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες πλήρη ενημέρωση σχετικά με την αγορά του αυτοκινήτου.

Διαβαστε Περισσοτερα
AUTOTEC EXPO 2019
29
September

AUTOTEC EXPO 2019

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ WEBSITE AUTOTEC EXPO 2019 Autotec είναι γεγονός! Η μεγαλύτερη εγχώρια έκθεση του aftermarket κλάδου του επιβατικού-φορτηγού αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία σε έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο 12.000τ.μ που μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των εκθετών, ενώ παράλληλα προσφέρει... Διαβαστε Περισσοτερα
Art Athina 2018
24
June

Art Athina 2018

Κάθε χρόνο από το 1993, η Art Athina συγκεντρώνει ένα διεθνές κοινό που απαρτίζεται από συλλέκτες, επιμελητές, εκπροσώπους μουσείων και φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους από τον τοπικό και διεθνή τύπο καθώς και το φιλότεχνο κοινό, παρουσιάζοντας μια επιλογή των σημαντικότερων ελληνικών και διεθνών γκαλερί.

Διαβαστε Περισσοτερα
Sports Show
19
March

Sports Show

Η Sports Show πρόκειται για ένα μοναδικό αθλητικό και εμπορικό φεστιβάλ όπου οι επισκέπτες, μπορούν να ενημερωθούν πρώτοι για όλα τα sports trends και να δουν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τον αθλητισμό.

Διαβαστε Περισσοτερα