Εκθεσεις

No happening events!

AUTOTEC EXPO 2019
27
September

AUTOTEC EXPO 2019

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ WEBSITE AUTOTEC EXPO 2019 Autotec είναι γεγονός! Η μεγαλύτερη εγχώρια έκθεση του aftermarket κλάδου του επιβατικού-φορτηγού αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία σε έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο 12.000τ.μ που μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των εκθετών, ενώ παράλληλα προσφέρει... Διαβαστε Περισσοτερα
Art Athina 2018
24
June

Art Athina 2018

Κάθε χρόνο από το 1993, η Art Athina συγκεντρώνει ένα διεθνές κοινό που απαρτίζεται από συλλέκτες, επιμελητές, εκπροσώπους μουσείων και φορέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους από τον τοπικό και διεθνή τύπο καθώς και το φιλότεχνο κοινό, παρουσιάζοντας μια επιλογή των σημαντικότερων ελληνικών και διεθνών γκαλερί.

Διαβαστε Περισσοτερα
Sports Show
19
March

Sports Show

Η Sports Show πρόκειται για ένα μοναδικό αθλητικό και εμπορικό φεστιβάλ όπου οι επισκέπτες, μπορούν να ενημερωθούν πρώτοι για όλα τα sports trends και να δουν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τον αθλητισμό.

Διαβαστε Περισσοτερα
Football About Sports Expo
22
March

Football About Sports Expo

Η μοναδική Business 2 Business Έκθεση για το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, σε συνδιοργάνωση με την Super League και παράλληλα με το Διεθνές συνέδριο διοίκησης επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Διαβαστε Περισσοτερα
Auto Tec Hellas
21
April

Auto Tec Hellas

Έκθεση αποκλειστικά για τους επαγγελματίες των κλάδων Εξοπλισμού και Υπηρεσιών για Πρατήρια Υγρών Καυσίμων, Πλυντηρίων, Λιπαντηρίων, Σταθμών Φροντίδας Αυτοκινήτων & Parking, Ανταλλακτικών, επισκευής και συντήρησης επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων και εξοπλισμού συνεργείων, φανοποιείων, βουλκανιζατέρ και αξεσουάρ καθώς επίσης και του After Market του αυτοκινήτου.

Διαβαστε Περισσοτερα