Εκθεσεις

ΧΤΙΖΩ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ ΔΙΑΚΟΣΜΩ 2020

ΧΤΙΖΩ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ ΔΙΑΚΟΣΜΩ 2020

Η έκθεση ΧΤΙΖΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ – ΔΙΑΚΟΣΜΩ θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Μαρτίου 2020 στο Helexpo Maroussi. Σχεδιασμένη για να καλύψει όλες τις ανάγκες όσων χτίζουν ή ανακαινίζουν, υποδέχεται τους επισκέπτες της με υψηλής αισθητικής προτάσεις κατασκευής, διακόσμησης, επίπλωσης και εξοπλισμού για κάθε τύπου κατοικία ή επιχείρηση.

Η έκθεση διοργανώνεται, από τις εταιρείες BE BEST και RM INTERNATIONAL που ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη δημιουργία μίας έκθεσης για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο που φιλοδοξεί να αναδείξει και να υποστηρίξει όλες τις εξελίξεις στους κλάδους που αφορούν την οικοδομή, τις κατασκευές, την ανακαίνιση, την εξοικονόμηση ενέργειας, την επίπλωση και τη διακόσμηση. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ιδέες για κάθε χώρο του σπιτιού, του εξοχικού ή του κήπου τους. Οι προτάσεις για σύγχρονες και έξυπνες λύσεις αφορούν επίσης τόσο τα ξενοδοχεία όσο και τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, designers, μελετητικά γραφεία, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και ιδιώτες που ενδιαφέρονται για ανακαίνιση του χώρου τους θα επισκεφθούν την έκθεση για να βρουν μοναδικές λύσεις που θα καλύπτουν τις δικές τους ξεχωριστές ανάγκες. Θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, υπηρεσιών και προτάσεων των εκθετών, οι οποίοι θα προέρχονται τόσο από την εγχώρια, όσο και από την παγκόσμια αγορά.

Κατηγορίες Εκθεμάτων

Εργαλεία & Μηχανήματα
Δομικά προϊόντα
Μόνωση & Στεγανοποίηση
Προϊόντα Τσιμέντου – Κονιάματα-Βελτιωτικά
Κουφώματα Αλουμινίου- Σίτες
Αίθρια – Πέργκολες
Κάγκελα – Γκαραζόπορτες
Ανελκυστήρες
Χρώματα
Θέρμανση – Ψύξη – Ηλιακοί Θερμοσίφωνες
Δάπεδα – Ψευδοροφές
Μάρμαρα – Πέτρες
Πισίνες – Spa
Τζάκια

Έπιπλα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου
Είδη Διακόσμησης
Έπιπλα Κουζίνας
Έπιπλα Μπάνιου
Πλακάκια – Είδη Υγιεινής
Πόρτες Ασφαλείας
Ηλεκτρολογικό Υλικό
Φωτιστικά
Χαλιά – Μοκέτες – Στρώματα – Μαξιλάρια
Είδη Οικιακής Χρήσης
Ηλεκτρικές Συσκευές

Υπηρεσίες Βραχυχρόνιας Μίσθωσης
Τράπεζες
Χρηματοδότηση
Συστήματα Ασφαλείας
Αρχιτεκτονικά Γραφεία
Software
Ασφαλιστικές εταιρείες

Start Time

13:00 μμ

Παρασκευή, March 20, 2020

Finish Time

20:00 μμ

Κυριακή, March 22, 2020

Address

Helexpo Maroussi