Εκθεσεις

This event has expired

Football About Sports Expo

Football About Sports Expo

Η μοναδική διεθνής έκθεση για επαγγελματίες ”FootballAbout Sports Expo” για το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε συνδιοργάνωση με την Super League και παράλληλα με το Διεθνές συνέδριο διοίκησης επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η σημαντική Business 2 Business Έκθεση που απευθύνεται σε ποδοσφαιρικές ομάδες όλων των κατηγοριών (από την Super League έως τα ερασιτέχνικα πρωταθλήματα) καθώς επίσης και σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αθλητισμού.

Στην FootbAllabout Sports Expo δίνεται η ευκαιρία τόσο σε μεγάλες και καταξιωμένες επιχειρήσεις, όσο και σε μικρές επιχειρηματικές μονάδες, παραγωγικού και τεχνολογικού χαρακτήρα, να παρευρεθούν και να συνάψουν εποικοδομητικές και συμφέρουσες συμφωνίες με ομάδες, επιχειρήσεις, επιχειρηματίες αλλά και μεταξύ τους. Να διεκδικήσουν δηλαδή το δικό τους μερίδιο αγοράς, να προσθέσουν στο ενεργητικό τους πωλήσεις αλλά και να πρωταγωνιστήσουν σε μια μεγάλη Γιορτή του Αθλητισμού και του Ποδοσφαίρου.

Η Football About Sports Expo προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες της λύσεις οι οποίες θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεών τους και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με τελικό στόχο την αύξηση της κερδοφορίας τους.  Η έκθεση αποτελεί θεσμό ως ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα της χώρας ο οποίος μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην εκτίναξη του ποδοσφαιρικού κλάδου, του αθλητισμού γενικότερα και όλων των συναφών υπηρεσιών!

Start Time

10:00 πμ

Πέμπτη, March 20, 2014

Finish Time

21:00 μμ

Σάββατο, March 22, 2014

Address

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας