Εκθεσεις

Electromobility 2021

Electromobility 2021

Η 1η Διεθνής Έκθεση Electromobility θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου 2021. Η Electromobility έρχεται να αναδείξει τα σημαντικά πλεονεκτήματα για την Ανάπτυξη και το Περιβάλλον από τη διεύρυνση της ηλεκτροκίνησης, τη χρήση των υβριδικών αυτοκινήτων, της αυτόνομης οδήγησης και του φυσικού αερίου.

Με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα ηλεκτρικών υβριδικών οχημάτων, ηλεκτρικών μηχανών scooters, ποδηλάτων, πατινιών, φορτιστών και μπαταριών. Στη Διεθνή Έκθεση θα αναδειχθούν θέματα που αφορούν τη νέα αγορά που αποτελεί την επόμενη ημέρα της ηλεκτροκίνησης, αλλά και θα παρουσιαστούν με μοναδικό τρόπο οι τάσεις που αλλάζουν τον τρόπο ζωής και μετακίνησής μας.

Για τρεις ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, να ενημερωθούν, να εκπαιδευτούν γύρω από την ηλεκτροκίνητη οδήγηση και κατ΄ επέκταση να αποκτήσουν μια φιλική προς το περιβάλλον καθημερινότητα. Πολύ σύντομα οι δρόμοι των πόλεων θα γεμίσουν με eco-friendly, αθόρυβα κι αποδοτικά οχήματα!

 

Ακολουθήστε μας στα social media της έκθεσης για περισσότερα νέα!

facebook+high+quality+media+social+social+media+square
instagram-icon

Start Time

10:00 πμ

Παρασκευή, June 11, 2021

Finish Time

21:00 μμ

Κυριακή, June 13, 2021

Address

HELEXPO MAROUSSI