Εκθεσεις

Electromobility 2020

Electromobility 2020

Το πρώτο διαδραστικό Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Electromobility είναι προ των πυλών! Η μεγαλύτερη διοργάνωση ηλεκτροκίνησης ξεκινάει στο χώρο της Helexpo στο Μαρούσι από τις 3 έως τις 5 Απριλίου 2020 και αναμένεται να γίνει το σημείο αναφοράς της ηλεκτροκίνησης για τα επόμενα χρόνια.

Η Electromobility είναι ένας νέος θεσμός στον κλάδο του αυτοκινήτου που έρχεται να αναδείξει, μετά και την ψήφιση του τελευταίου νομοσχεδίου της Κυβέρνησης, τα σημαντικά πλεονεκτήματα για την Ανάπτυξη και το Περιβάλλον από τη διεύρυνση της ηλεκτροκίνησης, τη χρήση των υβριδικών αυτοκινήτων, της αυτόνομης οδήγησης και του φυσικού αερίου. Μέσω ενός πολυδιάστατου εκθεσιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, που θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα ηλεκτροκίνησης, υβριδικά και αυτόνομης οδήγησης, όσο και μέσω ειδικών εισηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο Διεθνές Συνέδριο, θα αναδειχθούν θέματα που αφορούν τη νέα αγορά που αποτελεί την επόμενη ημέρα της αυτοκίνησης, αλλά και θα παρουσιαστούν με μοναδικό τρόπο οι τάσεις που αλλάζουν τον τρόπο ζωής και μετακίνησής μας. Για τρεις ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, να ενημερωθούν, να εκπαιδευτούν γύρω από την ηλεκτροκίνητη οδήγηση και κατ΄ επέκταση να αποκτήσουν μια φιλική προς το περιβάλλον καθημερινότητα.

Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Electromobility τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της Περιφέρειας Αττικής, ενώ το παρών θα δώσουν στελέχη από το χώρο της Πολιτικής ως Εισηγητές καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Το μέλλον ανήκει στην ηλεκτροκίνηση, μετά δε και τις πανευρωπαϊκές παρουσιάσεις που θα γίνουν στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, πολύ σύντομα οι δρόμοι των πόλεων θα γεμίσουν με eco-friendly, αθόρυβα κι αποδοτικά οχήματα!

Start Time

12:00 μμ

Παρασκευή, April 3, 2020

Finish Time

20:00 μμ

Κυριακή, April 5, 2020

Address

Helexpo Maroussi