Εκθεσεις

Electromobility 2020

Electromobility 2020

Η πρώτη Διεθνής  Έκθεση και Συνέδριο ELECTROMOBILITY έρχεται με προορισμό το αύριο! Η μεγαλύτερη διοργάνωση ηλεκτροκίνησης σε περιμένει στον χώρο του Helexpo στο Μαρούσι από τις 22 έως τις 24 Μαΐου 2020 για να αναδείξει την επόμενη μέρα.

Αν θέλεις να μάθεις τα πάντα για τα ηλεκτρικά οχήματα και όλες τις εξελίξεις στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης, η ELECTROMOBILITY είναι ο απόλυτος προορισμός, όπου θα προβάλλει τα σημαντικά πλεονεκτήματα από τη διεύρυνση της ηλεκτροκίνησης, τη χρήση των υβριδικών αυτοκινήτων, της αυτόνομης οδήγησης και του φυσικού αερίου.

Μέσω ενός πολυδιάστατου εκθεσιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα ηλεκτρικών- υβριδικών οχημάτων, ηλεκτρικών μηχανών- scooters, ποδηλάτων, πατινιών, φορτιστών και μπαταριών. Μέσω ειδικών εισηγητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στη Διεθνή Έκθεση θα αναδειχθούν θέματα που αφορούν τη νέα αγορά που αποτελεί την επόμενη ημέρα της ηλεκτροκίνησης, αλλά και θα παρουσιαστούν με μοναδικό τρόπο οι τάσεις που αλλάζουν τον τρόπο ζωής και μετακίνησής μας.
Για τρεις ημέρες, μέσα σε ένα εκθεσιακό περιβάλλον, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου και να συμμετέχουν σε μία μοναδική εκθεσιακή εμπειρία.

 

Start Time

12:00 μμ

Παρασκευή, May 22, 2020

Finish Time

21:00 μμ

Κυριακή, May 24, 2020

Address

Helexpo Maroussi