Εκθεσεις

This event has expired

BEYOND 4.0 2021

BEYOND 4.0

Μία μεγάλη διοργάνωση έφτασε στο τέλος της και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία επισφραγίζοντας έτσι την πρόθεσή μας να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός. Η έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας Beyond 4.0 με τη δική σας σημαντική συμβολή και υποστήριξη ξεπέρασε κάθε δυσκολία αλλά και κάθε προσδοκία καθιστώντας τη Θεσσαλονίκη έναν διεθνή επιστημονικό κόμβο.

Οι στόχοι μας επιτεύχθηκαν θέτοντας έτσι γερά θεμέλια για μια διοργάνωση που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει διεθνώς και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ψηφιακό και τεχνολογικό έλλον της Ευρώπης προωθώντας τις έξυπνες πόλεις και διευκολύνοντας την καθημερινότητα του επαγγελματία αλλά και του πολίτη.

Είναι γεγονός πως παρα τους περιορισμούς λόγω πανδημίας αλλά και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που ήρθαν να προστεθούν, ήταν χιλιάδες οι επαγγελματίες που τίμησαν την Beyond 4.0 με την παρουσία τους. Οι συμμετέχοντες στο πλαίσιο της έκθεσης ενημερώθηκαν για τα νέα επιτεύγματα της τεχνολογίας που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τεράστιο όφελος για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους καθώς και για τα νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως την Beyond 4.0 τίμησαν με τη βροντερή παρουσία τους εκπρόσωποι από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αλλά και την τοπική και περιφερειακή υτοδιοίκηση, καθιστώντας σαφές πως η διοργάνωση αποτελεί μία ουσιαστική και απαραίτητη παράμετρο ώστε η χώρα μας να γίνει μέρος του παγκόσμιου τεχνολογικού χάρτη.

facebook+high+quality+media+social+social+media+square
instagram-icon

Beyond 4.0

Open Stage Hall 15

Start Time

10:00 πμ

Πέμπτη, October 14, 2021

Finish Time

20:00 μμ

Σάββατο, October 16, 2021

Address

Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (HELEXPO), Θεσσαλονίκη