Εκθεσεις

This event has expired

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2021

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2021

Η Αυτοκίνηση 2021, η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου, θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και τις 31 Οκτωβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας, Metropolitan expo.

Από το 1996, η έκθεση Αυτοκίνηση δίνει τον παλμό στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου και έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο θεσμό του χώρου. Η Αυτοκίνηση 2021 θα είναι μία έκθεση διεθνών προδιαγραφών, που στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να υποδεχτεί πάνω από 120.000 επισκέπτες και να αναδείξει την Ελλάδα σε ένα future innovative hub οχημάτων. Μεγάλες εταιρείες του κλάδου, λάτρεις του αυτοκινήτου και φυσικά επαγγελματίες επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία μοναδική avant-garde εμπειρία.

Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, αυτόνομη οδήγηση, πρωτότυπα οχήματα, τεχνολογίες του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις, οικολογική μετακίνηση, όλες οι εξελίξεις του κόσμου της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και μια ολιστική προσέγγιση της κινητικότητας θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών που θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της Αυτοκίνησης 2021.

Ο υπερσύγχρονος χώρος που θα φιλοξενηθεί η έκθεση και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής σε μεγάλο αριθμό εταιρειών του κλάδου με την εγκατάσταση θεματικών περιπτέρων, ενώ θα παρέχεται στους συμμετέχοντες η δυνατότητα προγραμματισμένων συναντήσεων, ώστε να διευρύνουν το φάσμα των συνεργασιών τους.

Η παράλληλη διοργάνωση μεγάλου συνεδρίου με διακεκριμένους ομιλητές, στελεχών της βιομηχανίας του αυτοκινήτου καθώς επίσης και η διεξαγωγή ημερίδων – παρουσιάσεων και φυσικά test drives σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες εκθέτες θα παίξουν κομβικό ρόλο στη διεξαγωγή της Αυτοκίνησης 2021.

Η μετακίνηση, η εξέλιξή της, η προοπτική της στο μέλλον, η σύνδεσή της με την οικονομία και την οικολογία αποτελεί έμπνευση και πάθος για την ομάδα της Αυτοκίνησης expo.

Ακολουθήστε μας στα social media και ενημερωθείτε άμεσα για κάθε εξέλιξη.

facebook+high+quality+media+social+social+media+square
instagram-icon

Κατηγορίες Εκθεμάτων

Επιβατικά Αυτοκίνητα

Επαγγελματικά Αυτοκίνητα

Ηλεκτρικά και Υβριδικά Αυτοκίνητα

Tuning

Φυσικό Αέριο & Νέες Τεχνολογίες

Ανταλλακτικά & Αξεσουάρ

Εξοπλισμός Συνεργείων – Φανοβαφείων – Βουλκανιζατέρ

Ελαστικά

Καύσιμα & Λιπαντικά

Car Audio & Hi-Fi

Ειδικός τύπος & Βιβλία

Εξειδικευμένα Συστήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (software & hardware)

Επαγγελματικές Ενώσεις & Οργανισμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων

Τράπεζες & Εταιρείες Χρηματοδότησης

Ασφαλιστικές Εταιρείες

Σπόνσορες Αγωνιστικών Ομάδων

Start Time

15:00 μμ

Σάββατο, October 23, 2021

Finish Time

21:00 μμ

Κυριακή, October 31, 2021

Address

Metropolitan expo