Εκθεσεις

Helmo Expo 2020

HELMO EXPO 2020

Η Helmo 2020 αποτελεί μία διεθνή κλαδική έκθεση για τα οπτικά είδη, που απευθύνεται σε όλη την αγορά, δημιουργώντας ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες, προώθηση καινοτόμων προϊόντων και συμφωνίες! Η Έκθεση Οπτικών Ειδών HELMO θα πραγματοποιηθεί 14-15 Νοεμβρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εισαγωγέων Οπτικών Ειδών (Π.Σ.Ε.Ο.Ε.) και την εταιρεία Be Best που διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση θεματικών εκθέσεων και συνεδρίων.
Η διοργάνωση μιας κλαδικής έκθεσης συντελεί στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης, των συνεργασιών και θα προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη, ειδικότερα δε, εν μέσω μιας περιόδου οικονομικής αστάθειας σαν τη σημερινή. Οι κορυφαίες εταιρείες γυαλιών του κόσμου θα συναντηθούν για να αποκαλύψουν τις νέες συλλογές τους για άντρες, γυναίκες και παιδιά. Θα συμμετέχουν εκθέτες που θα παρουσιάσουν τα πιο φημισμένα brands μόδας, άλλα και αυτά που αποτελούν σταθμό την ιστορία των οπτικών.

Η συγκεκριμένη έκθεση δεν είναι μόνο για τους μεγάλους παίκτες της αγοράς, αλλά και για όλες τις μικρές και μεσαίες εταιρείες που εμπνέονται από τον κόσμο της μόδας και τις νέες τάσεις που κάθε χρόνο υπαγορεύουν το ύφος του πιο σημαντικού αξεσουάρ μόδας: αυτό που φοράμε στο πρόσωπό μας και καθορίζει την ταυτότητά μας. Απευθύνεται στους οπτικούς – οπτομέτρες, καθώς και στους φοιτητές-σπουδαστές Οπτικής και Οπτομετρίας.

Συνδυάζοντας τη μόδα με την υγεία, την τεχνική ανάπτυξη, τις επιχειρήσεις, την έμπνευση, και τη δημιουργικότητα, η HELMO αποτελεί μία κλαδική έκθεση σημείο αναφοράς του τομέα των οπτικών ειδών.

Start Time

10:00 πμ

Σάββατο, November 14, 2020

Finish Time

20:00 μμ

Κυριακή, November 15, 2020

Address

Helexpo Maroussi