Νεα

Απολογισμός ERGO Marathon Expo 2017

Ρεκόρ Επισκεπτών Στην Ergo Marathon Expo 2017

Την επισκέφθηκαν 75.000 φίλοι του αθλητισμού!

Με έναν αριθμό-ρεκόρ επισκεπτών, δυναμική συμμετοχή από τις πιο αξιόπιστες και γνωστές επιχειρήσεις της αγοράς, μια πραγματικά εντυπωσιακή ομάδα χορηγών και ένα πρωτοφανές ενδιαφέρον για εγγραφές στον Μαραθώνιο Αθήνας, διαπιστώνουμε ότι η φετινή ERGO Marathon Expo όχι απλά αύξησε τις προσδοκίες και ενέτεινε την ευθύνη για τις μελλοντικές διοργανώσεις, αλλά και έθεσε ακόμα πιο γερά θεμέλια για όλα όσα έπονται!

Αν αναφερόμενοι στην τελευταία ERGO Marathon Expo μιλούσαμε για μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες εκθέσεις της χρονιάς, σήμερα, μετά το πέρας της 10ης ERGO Marathon Expo, μιλάμε πια με βεβαιότητα  για το απόλυτο αθλητικό εκθεσιακό event της  χώρας και αδιαμφισβήτητο γεγονός ορόσημο στην Ελλάδα του σήμερα!

Παραπάνω από 75.000 δρομείς και φίλοι του αθλητισμού, οι οποίο προέρχονται από περισσότερες από 100 χώρες, πέρασαν τις πύλες του Κλειστού Γηπέδου Φαλήρου το τριήμερο 9 – 11 Νοεμβρίου 2017, αριθμός ο οποίος αποτελεί νέο ρεκόρ προσέλευσης, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για μία έκθεση που χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερη και στέκεται αντάξια της φήμης του  Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας  τον οποίο και συνοδεύει!

Η Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας φέτος κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 160 από τις σημαντικότερες εταιρείες των κλάδων του αθλητισμού, fitness, υγείας, διατροφής, τουρισμού και παράλληλων σχετικών υπηρεσιών, δίνοντας εκ νέου ώθηση στην ανάπτυξη του αθλητικού εμπορικού κλάδου στη χώρα μας και αποδεικνύοντας στην πράξη την μοναδική αξία και σημασία της διοργάνωσής της.

Την ίδια στιγμή, με τις εντυπωσιακές παράλληλες δραστηριότητές και φιλανθρωπικές ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσιά της προσέλκυσε την προσοχή των επισκεπτών, οι οποίοι παρακολούθησαν και συμμετείχαν με τεράστιο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον, χαρίζοντας στο όλο εκθεσιακό γεγονός ένα γιορτινό κλίμα!

Η ERGO Marathon Expo, Η Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, διοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής, ενώ η παραγωγή έχει ανατεθεί στην εταιρία Be Best.

Αυτό που έπεται, λοιπόν, είναι η ERGO Marathon Expo 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως 10 Νοεμβρίου 2018, στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου. Ραντεβού το 2018!